Kako je nastao Modena Zlatibor Resort?

Kao što su zemlja, voda i vazduh neophodni za život bilo kog živog bića na našoj planeti, tako smo se mi potrudili da na našem projektu pokušamo da objedinimo neophodne uslove za sigurnu investiciju i komforan odmor na planini. Šta to znači?

 

To znači da je lokacija pažljivo odabrana kako bi bila u blizini svih posećenijih atrakcija na Zlatiboru. Da nije slučajno što smo projektovali poluprivatni kompleks koji čine 3 zgrade sa malim trgom u sredini. Naši dodatni sadržaji su prepoznati kao prednosti u odnosu na konkurentsku turističku ponudu na Zlatiboru. Eksterijer, materijali u izgradnji i funkcionalnost projekta su prilagodjeni okruženju i planini na kojoj se nalazimo. Naši klijenti će imati opciju opremanja apartmana u potpunosti, od plakara do pribora za jelo, dok će se rentiranjem i održavanjem kompleksa baviti kompanija koja za to bude zadužena. Mi želimo da postignemo rezultat od preko 150 noćenja po apartmanu godišnje, a da pritom VI , kao vlasnici imate što manje obaveza oko svoje investicije. Nadamo se da će Modena Zlatibor Resort postati nezaboravno mesto za odmor i relaksaciju, smešteno na jednoj od najspektakularnijih srpskih planina

Ulaganje u budućnost

U prevodu Voda, Vazduh i Zemlja. Tako smo nazvali naše 3 zgrade čija imena predstavljaju osnovne elemente za život. Aqua, jer svaki dan počinje sa vodom, Aria jer je vazduh ovde najčistiji I Terra kao zemlja koja je temelj života. Svaka od ovih izuzetnih zgrada se besprekorno uklapa u svoje okruženje. Očekuje vas kompleks poluotvorenog tipa, prirodni materijali i planinski stil koji zajednički doprinose tradicionalnoj lepoti Zlatibora.

Modena Aqua
Modena Aria
Modena Terra
Poluzatvoren kompleks
Bazen
Restoran
Recepcija
Video nadzor
Nameštaj
Lift
Teretana
Trg
Garaža
Terasa
Spa & Welness
sr_RSSRB