Modena Aqua

Jer svaki vaš dan počinje sa Aqua-om

Modena Aqua je zgrada u kojoj se nalaze wellness i spa centar koje čine bazen, sauna, djakuzi i frizerski salon. Ona je takodje povezana toplom vezom sa restoranom i teretanom koji se nalaze u zgradi Aria.
Sadrži 54 stambene jedinice, koje su po strukturi studio, stan sa 1 spavaćom sobom i dupleksi kao stanovi sa 2 spavaće sobe.

Prev
Next

Podignite život na viši nivo

Stanovi u zgradi Aqua su pravi primer luksuznih apartmana na Zlatiboru koji svojim sadržajima upotpunjuju kako hedonističke, tako i zdravstvene potrebe porodica, turističkih grupa I pojedinaca.

Benefiti
  • SPA I WELLNESS CENTAR – U sklopu kompleksa možete da uživate u spa i wellness centru koji su idealno mesto za odmor nakon naporne radne nedelje. Takođe možete i da se posvetite svom fizičkom izgledu kroz mogućnost korišćenja teretane koja je u sklopu wellness centra.
  • RESTORAN – Kako bi Vaš ugođaj bio potpun, tokom boravka na Zlatiboru možete da uživate u domaćoj kuhinji restorana koji će biti u sklopu kompleksa.
  • ROOM SERVICE – Tokom hladnih dana ili ukoliko želite da uživate u svom stanu, imate mogućnost ROOM SERVICE-a pozivom restorana.

Nacrti stanova

Svaki stan ima dnevni boravak i kuhinju sa trpezarijom u “open space” stilu, spavaću sobu, terasu, kao i zasebno kupatilo koje smatramo vrlo bitnim delom enterijera. Liftovi su električni i bešumni.

Zainteresovani ste za stan u Modena Aqua?

Kontaktirajte nas

Modena Zlatibor predstavlja idealni spoj osnovnih elemenata za zdrav život (vode, zemlje i vazduha) kao i idealni spoj faktora koji utiču na sigurnu novčanu investiciju: siguran investitor, banka kao partner u investiciji, krediti za kupovinu nekretnine putem stambenog kredita od početka izgradnje, mogućnost opremanja stanova, welness centar, lokacija i kompanija koja će se u budućnosti baviti rentiranjem i održavanjem apartmana.

 

Prev
Next
sr_RSSRB