Modena Aria

Planinska svežina i odmor koji se pamti!

S obzirom da se kompleks nalazi na mestu gde se ukrštaju mediteranski i kontitinentalni vetrovi, po kojima je Zlatibor poznat i u Evropi, smatrali smo da je Aria pravi naziv za jednu od naših planinskih zajednica.
Modena Aria je zgrada u čijem podnožju se nalaze teretana sa tuševima i restoran koji se prostire na površini od preko 300 kvadrata. Modena Aria je jednom stranom naslonjena na zgradu Modena Aqua, pa je samim tim povezana toplom vezom sa spa i wellness centrom u koje možete doći direktno iz teretane.
Sadrži 55 stambenih jedinica, koje su po struktur stan sa 1 spavaćom sobom ili dupleksi kao stanovi sa 2 spavaće sobe.

Prev
Next

Podignite uživanje na viši nivo

Stanovi u zgradi Modena Aria su odličan izbor za goste koji u svoje prioritete ubrajaju zdravu ishranu i fizičku spremnost. Vaši rituali će kod nas biti nadogradjeni komforom, dobrom uslugom i funkcionalnošću celog kompleksa.

Benefiti
  • SPA I WELLNESS CENTAR – U sklopu kompleksa možete da uživate u spa i wellness centru koji su idealno mesto za odmor nakon naporne radne nedelje. Takođe možete i da se posvetite svom fizičkom izgledu kroz mogućnost korišćenja teretane koja je u sklopu wellness centra.
  • RESTORAN – Kako bi Vaš ugođaj bio potpun, tokom boravka na Zlatiboru možete da uživate u domaćoj kuhinji restorana koji će biti u sklopu kompleksa.
  • ROOM SERVICE – Tokom hladnih dana ili ukoliko želite da uživate u svom stanu, imate mogućnost ROOM SERVICE-a pozivom restorana.

Nacrti stanova

Svaki stan ima dnevni boravak i kuhinju sa trpezarijom u “open space” stilu, spavaću sobu, terasu, kao i zasebno kupatilo koje smatramo vrlo bitnim delom enterijera. Liftovi su električni i bešumni.

Zainteresovani ste za stan u Modena Aria?

Kontaktirajte nas

Modena Zlatibor predstavlja idealni spoj osnovnih elemenata za zdrav život (vode, zemlje i vazduha) kao i idealni spoj faktora koji utiču na sigurnu novčanu investiciju: siguran investitor, Banka kao partner u investiciji, krediti za kupovinu nekretnine putem stambenog kredita od početka izgradnje, mogućnost opremanja stanova, welness centar, lokacija i kompanija koja će se u budućnosti baviti rentiranjem i održavanjem apartmana.

 

Prev
Next
sr_RSSRB