Модена Ария

Горная свежесть и незабываемый отдых!

S obzirom da se kompleks nalazi na mestu gde se ukrštaju mediteranski I kontitinentalni vetrovi, po kojima je Zlatibor poznat I u Evropi, smatrali smo da je Aria pravi naziv za jednu od naših planinskih zajednica.
Modena Aria je zgrada u čijem podnožju se nalaze teretana sa tuševima I restoran koji se prostire na površini od preko 300 kvadrata. Modena Aria je jednom stranom naslonjena na zgradu Modena Aqua, pa je samim tim povezana toplom vezom sa spa I wellness centrom u koje možete doći direktno iz teretane.
Sadrži 55 stambenih jedinica, koje po strukturi mogu biti stan sa 1 spavaćom sobom ili dupleksi kao stanovi sa 2 spavaće sobe.

Prev
Next

Поднимите удовольствие на новый уровень

Stanovi u zgradi Modena Aria su odličan izbor za goste koji u svoje prioritete ubrajaju zdravu ishranu I fizičku spremnost. Vaši rituali će kod nas biti nadogradjeni komforom, dobrom uslugom I funkcionalnostima celog kompleksa.

Преимущества
  • СПА И ОЗДОРОВИТЕЛЬНЫЙ ЦЕНТР - На территории комплекса вы можете насладиться спа и оздоровительным центром, которые являются идеальным местом для отдыха после тяжелой рабочей недели. Вы также можете посвятить себя своему внешнему виду, воспользовавшись тренажерным залом, который является частью оздоровительного центра.
  • РЕСТОРАН - Чтобы ваша атмосфера была полной, во время вашего пребывания в Златиборе вы можете насладиться местной кухней ресторана, который будет частью комплекса.
  • ОБСЛУЖИВАНИЕ НОМЕРОВ - В холодные дни или если вы хотите насладиться своей квартирой, у вас есть возможность ОБСЛУЖИВАНИЯ НОМЕРОВ, позвонив в ресторан.

Планы квартир

Svaki stan ima dnevni boravak I kuhinju sa trpezarijom u “open space” stilu, spavaću sobu, terasu, kao I zasebno kupatilo koje smatramo vrlo bitnim delom enterijera. Liftovi su električni i bešumni.

Вас интересует квартира в Модена Ария?

Свяжитесь с нами

Modena Zlatibor treba da predstavlja idealni spoj osnovnih elemenata za zdrav život (vode, zemlje i vazduha) kao I idealni spoj faktora koji utiču na sigurnu novčanu investiciju: siguran investitor, banka kao garant kvaliteta, krediti za kupovinu već od samog starta, potpuno namešteni apartmani uključujući apsolutno sve! Welness centar, lokacija i kompanija koja će se u budućnosti baviti rentiranjem i održavanjem apartmana.

Prev
Next
ru_RURU