Как появился Курорт Модена Златибор?

Так же, как земля, вода и воздух необходимы для жизни любого живого существа на нашей планете, мы постарались максимально совместить в нашем проекте необходимые условия для надежной инвестиции и комфортного отдыха на горе. Что это значит?

 

To znači da je lokacija pažljivo odabrana kako bi bila u blizini svih posećenijih atrakcija na Zlatiboru. Da nije slučajno što smo projektovali poluprivatni kompleks koji čine 3 zgrade sa malim trgom u sredini. Naši dodatni sadržaji su prepoznati kao prednosti u odnosu na konkurentsku turističku ponudu na Zlatiboru. Eksterijer, materijali u izgradnji i funkcionalnost projekta su prilagodjeni okruženju i planini na kojoj se nalazimo. Naši klijenti će imati opciju opremanja apartmana u potpunosti, od plakara do pribora za jelo, dok će se rentiranjem i održavanjem kompleksa baviti kompanija koja za to bude zadužena. Mi želimo da postignemo rezultat od preko 150 noćenja po apartmanu godišnje, a da pritom VI , kao vlasnici imate što manje obaveza oko svoje investicije. Nadamo se da će Modena Zlatibor Resort postati nezaboravno mesto za odmor i relaksaciju, smešteno na jednoj od najspektakularnijih srpskih planina

Инвестиции в недвижимость

U prevodu Voda, Vazduh i Zemlja. Tako smo nazvali naše 3 zgrade čija imena predstavljaju osnovne elemente za život. Aqua, jer svaki dan počinje sa vodom, Aria jer je vazduh ovde najčistiji I Terra kao zemlja koja je temelj života. Svaka od ovih izuzetnih zgrada se besprekorno uklapa u svoje okruženje. Očekuje vas kompleks poluotvorenog tipa, prirodni materijali i planinski stil koji zajednički doprinose tradicionalnoj lepoti Zlatibora.

Модена Аква
Модена Ария
Модена Терра
Частный комплекс
Бассейн
Ресторан
Прием
Наблюдение
Мебель
Лифт
Спортзал
Площадь
Гараж
Балкон
Spa & Welness
ru_RURU