Netaknuti kutak Srbije tokom cele godine

Netaknuti kutak Srbije tokom cele godine

Odmor u Srbiji može biti odlična ideja tokom cele godine i idealna prilika da se cela porodica okupi i istraži sve lepote i blagodeti naše zemlje. Srbija ima odlična mesta za odmor za sve generacije, vrste i tipove putovanja. Ipak, Zlatibor pruža za nijansu više. Turistički centar koji živi 365 dana u godini, mnogo restorana, kafića, klubova, prodavnica, hoteli, vile, skijalište, kupališta i još pregršt sadržaja za različite ukuse.

Povoljna klima, šuma, mir i čist vazduh pogoduju zdravlju, prevenciji i lečenju mnogih bolesti. Na planini, vetar je lek. Svega nekoliko dana je dovoljno da se posvetite zdravlju i osetite bolje.

Na nadmorskoj visini iznad hiljadu metara nailazite na kristalno čist vazduh bez bakterija i alergena. Nepregledne, mirisne, bujne livade i polja narcisa, kao i pogodna klima učinile su Zlatibor jedinstvenom riznicom zdravlja i neobičnom vazdušnom banjom. Kako je Zlatibor praznik za vaša pluća, isto tako je i praznik za vaše oči. Odmorićete pogled gledajući prostranstvo bogatog pejzaža i uživati u radosnom cvrkutu ptica. Posetite nas, biće nam drago da vas ugostimo, ispričamo više o našem jedinstvenom projektu kako biste i vi sutra sami ili sa vašom porodicom uživali u udobnosti Modena Zlatibor Resorta dok vreme provodite na ovoj divnoj planini.

sr_RSSRB