Modena Terra

Pronaći najbolje mesto za sebe ne znači samo pronaći idealan apartman.

Modena Terra – Zemlja kao temelj života.

Modena Terra predstavlja treću zgradu našeg projekta. Terra se preporučuje vlasnicima koji bi želeli da budu u još privatnijoj zajednici našeg kompleksa,
s obzirom da u sebi nema dodatnih sadržaja koje bi svakodnevno posećivali drugi gosti. Ona se nalazi nasuprot zgrade Aqua i Aria, sa kojima je povezana podzemnim prolazom. Svi dodatni sadržaji koje kompleks nudi podležu istim pravima vlasnika u zgradi Terra, kao i u zgradama Aqua i Aria. Udaljenost bazena i restorana je 10 metara. Modena Terra sadrži 58 stambenih jedinica, koje po strukturi mogu biti studio, stan sa 1 spavaćom sobom I dupleksi kao stanovi sa 2 spavaće sobe.

Prev
Next

Podignite život na viši nivo

Upravo zato što se grade tako da budu u skladu sa prirodom, poštujući sve njene zakone, Modena Zlatibor zgrade su dugovečne i imaju potencijal u budućnosti arhitekture i građevine. To je dobra vest za sve one koji bi želeli da baš u ovakvoj zgradi žive, rade ili odsednu. Zaista, zdrave zgrade mogu biti objekti različith namena. Od trenutka kada postanete deo našeg kompleksa, dobijate idealnan spoj osnovnih elemenata za zdrav život vas i vaše porodice.

Benefiti
  • SPA I WELLNESS CENTAR – U sklopu kompleksa možete da uživate u spa i wellness centru koji su idealno mesto za odmor nakon naporne radne nedelje. Takođe možete i da se posvetite svom fizičkom izgledu kroz mogućnost korišćenja teretane koja je u sklopu wellness centra.
  • RESTORAN – Kako bi Vaš ugođaj bio potpun, tokom boravka na Zlatiboru možete da uživate u domaćoj kuhinji restorana koji će biti u sklopu kompleksa.
  • ROOM SERVICE – Tokom hladnih dana ili ukoliko želite da uživate u svom stanu, imate mogućnost ROOM SERVICE-a pozivom restorana.

Nacrti stanova

Svaki stan ima dnevni boravak I kuhinju sa trpezarijom u “open space” stilu, spavaću sobu, terasu, kao I zasebno kupatilo koje smatramo vrlo bitnim delom enterijera. Liftovi su električni i bešumni.

Zainteresovani ste za stan u Modena Terra?

Kontaktirajte nas

Modena Zlatibor treba da predstavlja idealni spoj osnovnih elemenata za zdrav život (vode, zemlje i vazduha) kao I idealni spoj faktora koji utiču na sigurnu novčanu investiciju: siguran investitor, banka kao garant kvaliteta, krediti za kupovinu već od samog starta, potpuno namešteni apartmani uključujući apsolutno sve! Welness centar, lokacija i kompanija koja će se u budućnosti baviti rentiranjem i održavanjem apartmana.

sr_RSSRB