Modena Terra

Zemlja kao temelj života.

Modena Terra

Modena Terra

Pronaći najbolje mesto za sebe ne znači samo pronaći idealan apartman

Pronaći najbolje mesto za sebe ne znači samo pronaći idealan apartman.

Modena Terra predstavlja treću zgradu našeg projekta. Terra se preporučuje vlasnicima koji bi želeli da budu u još privatnijoj zajednici našeg kompleksa,
s obzirom da u sebi nema dodatnih sadržaja koje bi svakodnevno posećivali drugi gosti. Ona se nalazi nasuprot zgrade Aqua i Aria, sa kojima je povezana podzemnim prolazom. Svi dodatni sadržaji koje kompleks nudi podležu istim pravima vlasnika u zgradi Terra, kao i u zgradama Aqua i Aria. Udaljenost bazena i restorana je 10 metara. Modena Terra sadrži 58 stambenih jedinica, koje po strukturi mogu biti studio, stan sa 1 spavaćom sobom i dupleksi kao stanovi sa 2 spavaće sobe.

Zainteresovani ste za stan u Modena Terra?

SPA I WELLNESS

U sklopu kompleksa možete da uživate u spa i wellness centru koji su idealno mesto za odmor nakon naporne radne nedelje. Takođe možete i da se posvetite svom fizičkom izgledu kroz mogućnost korišćenja teretane koja je u sklopu wellness centra.

RESTORAN

Kako bi Vaš ugođaj bio potpun, tokom boravka na Zlatiboru možete da uživate u domaćoj kuhinji restorana koji će biti u sklopu kompleksa.

ROOM SERVICE

Tokom hladnih dana ili ukoliko želite da uživate u svom stanu, imate mogućnost ROOM SERVICE-a pozivom restorana.

Nacrti stanova

Svaki stan ima dnevni boravak i kuhinju sa trpezarijom u “open space” stilu, spavaću sobu, terasu, kao i zasebno kupatilo koje smatramo vrlo bitnim delom enterijera. Liftovi su električni i bešumni.