Modena Aqua

Bazen, spa i wellness u zgradi?

Zašto da ne!

Modena Aqua

Modena Aqua

Podignite život na viši nivo

Podignite život na viši nivo

Modena Aqua je zgrada u kojoj se nalaze wellness i spa centar koje čine bazen, sauna, đakuzi i frizerski salon. Ona je takođe povezana toplom vezom sa restoranom i teretanom koji se nalaze u zgradi Aria.
Sadrži 54 stambene jedinice, koje su po strukturi studio, stan sa 1 spavaćom sobom i dupleksi kao stanovi sa 2 spavaće sobe.

Stanovi u zgradi Aqua su pravi primer luksuznih apartmana na Zlatiboru koji svojim sadržajima upotpunjuju kako hedonističke, tako i zdravstvene potrebe porodica, turističkih grupa I pojedinaca.

Zainteresovani ste za stan u Modena Aqua?

SPA I WELLNESS

U sklopu kompleksa možete da uživate u spa i wellness centru koji su idealno mesto za odmor nakon naporne radne nedelje. Takođe možete i da se posvetite svom fizičkom izgledu kroz mogućnost korišćenja teretane koja je u sklopu wellness centra.

RESTORAN

Kako bi Vaš ugođaj bio potpun, tokom boravka na Zlatiboru možete da uživate u domaćoj kuhinji restorana koji će biti u sklopu kompleksa.

ROOM SERVICE

Tokom hladnih dana ili ukoliko želite da uživate u svom stanu, imate mogućnost ROOM SERVICE-a pozivom restorana.

Nacrti stanova

Svaki stan ima dnevni boravak i kuhinju sa trpezarijom u “open space” stilu, spavaću sobu, terasu, kao i zasebno kupatilo koje smatramo vrlo bitnim delom enterijera. Liftovi su električni i bešumni.